Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Facilitaire dienstverlening / Bank laten reinigen in Amsterdam

Bank laten reinigen in Amsterdam

Sharing is caring

Bank laten reinigen Amsterdam

Het zal voor iedereen zeker wel herkenbaar zijn: je knoeit op je (nieuwe) bank en er zit een grote vlek in. O jee, wat nou? Moet je een nieuwe bank kopen? Nee hoor, dat is niet nodig. Het reinigen van je bank is een zeer betaalbare oplossing. Op veel plaatsen in Nederland zitten meubelreinigingsbedrijven, maar je kan je bank ook laten reinigen in Amsterdam en omgeving. Hoe dit reinigen werkt? Dat kun je lezen in dit artikel over bank laten reinigen Amsterdam.
 

Een bank reinigen (Amsterdam)

De werkwijze van een bank laten reinigen (Amsterdam) is als volgt:
• Het bedrijf stuurt je eerst een vrijblijvende offerte, zonder verborgen kosten voor het bank laten reinigen (Amsterdam). Er komen achteraf geen extra kosten meer bij.
De meubelreinigers komen bij de klant op locatie de bank schoonmaken. Anders kan je bank misschien beschadigen tijdens het vervoer van en naar de schoonmaaklocatie. Of het kan zijn dat de bank niet te verplaatsen is. Eerst wordt er uitgezocht wat er moet gebeuren aan de bank, door middel van een grondige inspectie. Je wilt niet dat je hele huis nat wordt, dus daarna moet het interieur afgedekt worden. Ook wordt er gekeken of de meubelstof goed tegen de schoonmaak kan, door middel van een proefreiniging. Tot slot volgt de schoonmaak.

Vaak wordt er hierbij gebruik gemaakt van een sproei extractie methode. Dat is een natte schoonmaak. Een bank te reinigen (Amsterdam) met een sproei extractie methode gebeurt met een speciale vlekkenmachine. Na het schoonmaken wordt er nog overvloedig nagespoeld; zo wordt het vuil wat losgeweekt is afgevoerd. Je meubels zijn na 1 of 2 dagen weer te gebruiken, dan zijn ze weer droog. Om te voorkomen dat er schimmel ontstaat, mag de temperatuur niet lager dan 15 graden zijn en de ruimte niet te vochtig. Een bank te laten reinigen (Amsterdam) kan ook met een andere techniek. Dit gebeurt met koolzuur. De belletjes in het koolzuur duwen het vuil uit de stof. De meubels zijn sneller droog. Koolzuur is ook een duurzame manier om een bank te laten reinigen (Amsterdam). Er wordt altijd overlegd met de klant, want elke meubel is uniek heeft een unieke aanpak nodig. Ook dus bij een bank laten reinigen (Amsterdam).

• Mochten er reparaties nodig zijn (je moet dan denken aan ingezakte kussen, kapotte vering of bijvoorbeeld losse naden), dan krijg je daar advies over (en een prijsopgave natuurlijk) van de medewerker van het meubelreinigingsbedrijf. Een aparte afspraak hoeft niet gemaakt te worden, want de reparaties kunnen meestal direct gedaan worden.
• Behalve een bank laten reinigen (Amsterdam), kan er ook gekozen worden om vieze geurtjes uit de stoffen bekleding te laten verwijderen of de bank te laten impregneren (brandwerend en vuilafstotend maken).
 

Andere opties

Je kan een bank laten reinigen (Amsterdam), maar het reinigen van andere soorten bekleding is ook mogelijk. Denk hierbij aan autobekleding, vloerkleden, trappen, vaste vloerbedekking, maar ook (leren) stoelen. Meubelreinigingsbedrijven zijn er voor de particulier, maar zeker ook voor zakelijke klanten.

Meer uitgebreide informaite over bank reinigen Amsterdam? Lees het gerust op onze uitgebreide pagina hierover.