Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Gezondheidszorg en welzijnszorg / Reizen zonder zorgen met een sneltest bij Schiphol

Reizen zonder zorgen met een sneltest bij Schiphol

Sharing is caring

Een sneltest laten afnemen in de buurt van Schiphol kan goed van pas komen als je op reis gaat. Dit type test geeft je snel resultaat, zodat je zeker weet of je voorzorgsmaatregelen moet nemen of niet. Voordat je op reis gaat is het echter wel aan te raden om te checken welke regels gelden voor het land waar je heen reist. Soms is een sneltest bij Schiphol niet voldoende en is een PCR test een beter idee. Als je op zoek bent naar een sneltest locatie in de buurt van Schiphol kun je eenvoudig in Hoofddorp terecht door het online maken van een afspraak.

Sneltesten bij Schiphol

Het is belangrijk om te begrijpen dat er een klein verschil zit tussen een zelftest en een sneltest. Alhoewel beide soorten testen een antigeentest is voor het coronavirus, is er een klein verschil. Een zelftest kun je zelf aanschaffen en afnemen om te kijken of je besmet bent met het coronavirus. Een sneltest bij Schiphol of ergens anders kun je laten afnemen waarna je een bewijs krijgt dat je positief of negatief bent getest op het virus. Dit is vooral van belang voor de sneltest Schiphol omdat je dit bewijs kunt gebruiken als je op reis gaat. Hetzelfde geldt dus niet voor een zelftest die je zelf afneemt.

Sneltest Schiphol antigeentest

De sneltest bij Schiphol waarvoor je online eenvoudig een afspraak kunt maken is dus een antigeentest. De zelftest die je zelf kunt uitvoeren ook. Een antigeentest spoort antigeen op. Dat is een eiwit die aan de buitenkant van het coronavirus zit. Het voordeel van dit type test, vooral als je het als sneltest bij Schiphol laat afnemen, is dat je het resultaat binnen 30 minuten via de mail toegestuurd krijgt. Zo kun je snel en veilig op reis.

Sneltest Schiphol of PCR test

Tenslotte is het erg belangrijk om te onthouden dat een sneltest bij Schiphol niet hetzelfde is als een PCR test. Dit verschil is erg belangrijk omdat sommige landen alleen een PCR test accepteren. Dit is een ander type test die ook test op het coronavirus. Het wachten op deze uitslag duurt langer maar over het algemeen geldt dat deze betrouwbaarder is dan de sneltest. Of een sneltest bij Schiphol voldoende is, hangt dus sterk af van de regels die op het moment van je reis gelden in het land waar je heengaat. Zorg er dus goed voor dat je dit in de gaten houdt. Zo kun je zonder zorgen en veilig op reis.