Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Creatieve drank cadeaus voor een man

Creatieve drank cadeaus voor een man

Sharing is caring

De meeste mannen houden wel van een drankje. Als je op zoek gaat naar een leuk cadeau voor je vriend, je vader, een kennis of een andere man, is drank dan ook altijd een leuk cadeau. Maar drank kan ook cliché zijn. In dit artikel geven we je daarom een paar originele ideeën om drank cadeau te doen.

Natuurlijk hoef je geen drank te kopen. Je kunt ook heel leuke andere verjaardagscadeaus voor mannen bij HUMK kopen. Denk bijvoorbeeld aan een laptophouder voor een ergonomische werkplek, of een gave verzorgingsset voor een baard. Hieronder gaan we ons echter wél even focussen op drank.

Een cocktailset

Een cocktailset is altijd leuk om te krijgen. Veel mensen hebben zelf geen set om cocktails mee te maken, maar zijn wel gek op cocktails. Het is het perfecte cadeau voor een leuk feestje en kan dan zelfs meteen gebruikt worden. 

Een gepersonaliseerde drankfles

Wil je de jarige een tof, persoonlijk cadeau geven? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een gepersonaliseerde drankfles. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie ginfles met gepersonaliseerde quote bestellen, of een fles met de naam van de jarige erop. Kies een fles in een mooie vorm en kies een drank waar de jarige van houd. Wil je nog wat extra’s erbij doen? Koop dan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd glas erbij.

Je eigen drank maken

Is de jarige creatief? Dan is een set om zelf drank te maken wel leuk. Denk bijvoorbeeld aan een eigen bierbrouwset. De jarige kan dan zelf aan de gang en later genieten van zijn zelf gebrouwen bier. Liever een cadeau geven dat wat minder werk kost? Je kunt ook een drankfles met smaak snippers geven. Zo kun je bijvoorbeeld een fles met whisky snippers geven. Wanneer je deze dan vult met whisky, krijgt de drank een heel speciale smaak.

Een drank jerrycan

Een jerrycan gevuld met de favoriete drank van de jarige is hartstikke leuk om te geven. Het is een soort klein barretje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Daarbij is de jerrycan natuurlijk goed bij te vullen wanneer de drank eenmaal op is. Zeker een leuk cadeau dus!

Een theeset

Is de jarige niet gek op alcoholische drankjes en doet hij het liever wat rustiger aan? Dan is een theemix set ook een tof cadeau. In zo’n set zitten verschillende kruiden die je met elkaar kunt mengen om het perfecte smaakje thee te ontwikkelen. Hartstikke leuk voor de theeleuten.