Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / De nieuwe bezorgservices in Amsterdam

De nieuwe bezorgservices in Amsterdam

Sharing is caring

Eten afhalen en laten bezorgen is niets nieuws. Al enkele jaren kun je via Thuisbezorgd of UberEats een groot scala aan verschillende soorten keukens thuis laten bezorgen. Maar sinds de COVID-19 crisis en het verplicht sluiten van alle horeca, is deze keus nog verder uitgebreid. Bij veel toprestaurants kun je momenteel zelfs maaltijden afhalen. De meest interessante nieuwe opties hebben wij voor je bij elkaar gesprokkeld. Zo kun je al die tijd thuis gebruiken om een keer iets anders te proberen zonder dat je hiervoor jouw huis uit moet.  

Branie

Dit Aziatische-fushion restaurant heeft sinds alle horeca dicht moest een eigen bezorgservice opgezet. Eerst bezorgden ze zelf, maar nu zitten ze al aangesloten bij Uber Eats. Ook bezorgen ze behalve een aantal ontzettend lekkere maaltijden, zoals de zeebaars en de japanse curry, ook hun eigen cocktails. Deze heerlijke cocktails vind je hier.  

RIJKS

Zelfs het Michelin Sterrenrestaurant is begonnen met bezorgen. Uiteraard ben je hier wat meer voor kwijt dan voor je reguliere bezorgmaaltijd. Toch kost het je maar € 39,50 om thuis van de sterrenmaaltijd van groene gazpacho, tri-trip van rund en een chocolade brownie te genieten. Voor deze unieke ervaring kijk je hier.  

Poké Perfect

De nieuwe rage genaamd poké bowls kun je uiteraard ook thuis laten bezorgen nu. Bij Poké Perfect kun je zelf een poké bowl samenstellen maar je kunt uit een van de recepten kiezen die zij hebben liggen. Hiernaast kun je bij Poké Perfect ook een Breakfast bowl laten maken, voor het ideale ontbijt op bed.  

Borrelplank x Compartir

Misschien hoef je geen hele maaltijd te bestellen, maar mis je het borrelen wel. Bij Compartir kun je nu een uitgebreide borrelplank thuis laten bestellen. Samen met een fles wijn heb je een heerlijke avond samen met jouw huisgenoten, of in je eentje natuurlijk. Kijk bij Compartir voor de drie opties en alle flessen wijn die ze aanbieden.  

Benji’s

De gezonde versie van bezorgmaaltijden vind je bij Benji’s. Van een acai bowl als ontbijt tot geitenkaas op toast voor lunch. Dit soort ontzettend gezonde en lekkere dingen kun je nu allemaal bestellen via Uber Eats. Neem dus zeker een kijkje.  

Tanuki Japans eetcafé

Sushi laten bezorgen is niks nieuws, maar de chique Japanse restaurants onthouden zich er vaak wel van. Nu kun je dus ook de wat duurdere maar wel ook kwalitatieve sushi en andere Japanse maaltijden thuis laten bezorgen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Tanuki waar je een groot keus hebt in maaltijden van de Japanse cuisine. Amsterdam had al een groot aantal aan restaurants waarbij je eten kon bestellen, maar dit aantal is alleen maar hoger geworden in de afgelopen weken. Dat je niet meer uit eten kunt houdt niet in dat je geen nieuwe restaurants meer uit kunt proberen, laat het lekker thuis bezorgen. Zo kun je er toch nog een bijzonder avond van maken.