Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Helemaal klaar voor de zomer van 2022!

Helemaal klaar voor de zomer van 2022!

Sharing is caring

Jezelf klaarmaken voor de zomer van 2022 kan op verschillende manieren. Zo kun je sinds de opening van de sportscholen weer fanatiek in de weer zijn met gewichten, een nieuwe barbeque uitzoeken of jouw gehele tuin laten omtoveren tot een waar paradijs? Volgens ons mag er in dat geval een zwembad echt niet ontbreken. Deze kun je bijvoorbeeld laten bouwen bij Waterwellness Rijsbergen.

Summerbody

Deze zomer kan niet snel genoeg komen want jij bent al maanden hard aan het trainen. Je bent extra bokslessen gaan volgen en stapt iedere ochtend vol goede moed onder een ijskoude douche. Maar wat als je nog niet bent begonnen? Geen stress want wij hebben een aantal tips voor jou! 

 

Zorg voor een toename in fysieke activiteit, neem eens vaker de fiets of ga toch naar de sportschool. Je kunt op verschillende manieren meer bewegen zonder naar een sportschool te gaan. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, zwemmen of hockeyen!

 

Daarnaast draagt een gezond dieet het meeste bij aan een summerbody. Je kunt ervoor kiezen om een diëtist te raadplegen maar er is ook online genoeg advies te vinden. Zorg er wel voor dat je de bronnen goed controleert en niet zomaar een ongezond dieet gaat volgen!

Het omtoveren van je tuin

Is jouw tuin toe aan een voorjaarsschoonmaak? Het is mogelijk om een hogedrukreiniger te huren en samen met je partner aan de slag te gaan om jullie tuin weer in volle glorie te herstellen. Indien dit helaas niet meer mogelijk is, kunnen jullie een totale renovatie overwegen. Er wordt een trendy design ontworpen, een team van hoveniers gaat aan de slag en jullie kunnen na enkele weken genieten van een prachtige tuin vol bloeiende bloemen en vers gemaaid gras.

Zwembaden

Mocht je de tuin gaan verbouwen vergeet dan zeker niet dat het mogelijk is om een zwembad in te bouwen. Zo heb je de mogelijkheid om een houten zwembad in te laten bouwen. Deze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn vaak eenvoudig aan te leggen.

Is je ‘summer body’ al wel of niet ready, met een zwembad in je eigen tuin kan de komende zomer zeker niet meer stuk!: