Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Inspiratie voor jullie trouwdag!

Inspiratie voor jullie trouwdag!

Sharing is caring

Je gaat trouwen met de liefde van je leven en het voelt alsof je op een roze wolk zit. Lekker samen nadenken over hoe jullie perfecte dag eruit gaat zien. Er zijn veel manieren om inspiratie op te doen, zoals het kijken op Pinterest of door het bezoeken van bruidsbeurzen. Er zijn erg veel verschillende bruidsbeurzen in Nederlands. Van groot tot klein en van dichtbij huis tot ver weg. Kijk op internet om te zien welke er zijn en naar welke jij het liefste wilt gaan. 

Wat te doen bij weinig budget? 

Ook wanneer je budget niet zo groot is, kun je een hele mooie dag creëren. Sommige dingen hoef je namelijk niet te kopen, maar kun je ook zelf maken of huren zodat je geld bespaard. Een weddingplanner kan je ook helpen met de aankleding als je daar geld voor over hebt in ieder geval. Denk bij de aankleding bijvoorbeeld aan een kleur die je op je de uitnodiging ook terug laat komen in accessoires, een loper, de bloemen, bogen ed. maar ook aan de verlichting. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken! Het inhuren van een bruiloft DJ uit Breda is ook iets wat het feest een stuk leuker maakt en dit hoeft niet eens veel geld te kosten!

Geen tijd om alles te regelen? 

Heb je te weinig tijd om zelf ideeën op te doen en alles voor de bruiloft te regelen? Schakel dan een weddingplanner in! Een weddingplanner ziet vaak veel mogelijkheden die jij nog niet ziet. Soms zijn dit kleine dingen die het grote verschil maken op deze speciale dag. Een weddingplanner denkt ook vaak net aan de dingen waar jij en je partner nog niet over hebben nagedacht. Soms zijn dit kleine dingen die verschillende losse ideeën mooi met elkaar verbinden. Naast veel leuke ideeën, hebben weddingplanners ook connecties met leveranciers dus dat scheelt jou weer wat zoekwerk.  

Geniet 

Ook is het belangrijk dat je lekker kunt toeleven naar de mooiste dag van je leven. Niet te veel bezig hoeven zijn met het regelen van allemaal dingen is iets waardoor je extra kunt genieten en minder stress ervaart.