Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Redenen om een vakantiehuis in het buitenland aan te schaffen

Redenen om een vakantiehuis in het buitenland aan te schaffen

Sharing is caring

Veel mensen dromen ervan om een eigen vakantiehuis te bezitten. Het is een plek waar je altijd heen kunt om te ontspannen of waar je juist een gezellig weekend kunt beleven. Een vakantiehuis in Nederland is leuk, maar een vakantiehuis in het buitenland is nog veel leuker. In dit artikel vertellen we je waarom. 

De woningen in het buitenland zijn vaak goedkoper

De huizenmarkt in Nederland is zwaar overbelast, wat zorgt voor de sterk stijgende huizenprijzen. Dit is ook te merken aan de prijzen van vakantiehuizen. In het buitenland is de huizenmarkt veel gunstiger. Hierdoor heb je een mooi vakantiehuis voor een kleine prijs in vergelijking tot wat je er in Nederland voor zou betalen. Zeker wanneer je een goede makelaar uitkiest, zoals https://villanovaspain.com/, kun je voor een goede prijs een leuk vakantiehuis vinden. Villa Nova Real Estate is een Nederlandse makelaar, waardoor je makkelijk kunt communiceren en toch profiteert van de kennis over de Spaanse huizenmarkt. Makelaars weten precies waar ze naar moeten kijken en hoe ze het beste kunnen onderhandelen. Zo vind jij een super leuk vakantiehuis zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt!

Het buitenland voelt echt als vakantie

Wanneer je een vakantiehuis in Nederland koopt, kun je daar natuurlijk makkelijk heen. Het ligt er natuurlijk aan waar in het buitenland je een huis wilt gaan kopen, maar de kans is groot dat de reistijd naar een vakantiehuis in het buitenland hoger is. Toch geeft een vakantiehuis in het buitenland je waarschijnlijk veel meer een vakantiegevoel. Omdat er in het buitenland een andere taal gesproken wordt en er een andere cultuur heerst, zorgt het ervoor dat je écht even weg bent van huis. Wil je dus een aantal keer in het jaar het ultieme vakantiegevoel, dan is het een slimme keuze om een vakantiehuis te kopen in het buitenland. 

Vakantiehuis als investering

Een vakantiehuis kun je ook zien als een investering. Je kunt het huis verhuren om er zo wat extra geld mee te verdienen. Daarnaast kun je ook een vakantiehuis kopen om het vervolgens op te knappen. De waarde van het huis zal dan stijgen, waardoor je het voor meer geld kunt verkopen.