Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Vrijgezellendag in Almere

Vrijgezellendag in Almere

Sharing is caring

Een vrijgezellendag is een van de meest memorabele dagen uit je leven. Je wordt totaal verrast door je vrienden, familie of collega’s. Is het nu aan jou om in een konijnenpak beschoten te worden met paintballpistolen? Gaan jullie in onesies door Almere heen? Schuiven jullie voor het stappen aan bij Woodstone in Almere of gaan jullie zelf iets koken?

Waarom vrijgezellenfeesten?

Tijdens een vrijgezellenfeest vier je de laatste keer samen met je beste vrienden of vriendinnen omdat je hierna voor eeuwig verbonden bent aan het huwelijk. Natuurlijk ga je dan nog uit, maar dit is dé dag om het huwelijk nog eens goed te vieren. Vaak weet de toekomstige bruid of bruidegom niet wat hem of haar te wachten staat. 

Activiteiten in Almere

In Almere zijn tal van leuke activiteiten, zo kun je er ontsnappen uit een escaperoom, indoor mountainbiken en is er op vrijdag een quiz inclusief diner. Je hebt ook ‘citygames’ en ‘survival games’ net buiten Almere. De ‘survival game’ is iets voor de avonturiers onder ons. Weet jij tijdens je vrijgezellendag uit een van de escaperooms te ontsnappen in Almere? Ook is het op verschillende locaties mogelijk om je eigen cd-single op te nemen! Hoe leuk is het om die later nog terug te luisteren als herinnering aan deze geweldige dag?

Dineren

In Almere is een ruim aanbod aan restaurants, zo kunnen jullie ervoor kiezen om uitgebreid te gaan dineren of, door het overvolle programma, genoegen te nemen met een snelle hap. Almere heeft voor ieder wat wils; vis- of vlees restaurants, vegetarische specialiteiten en fine dining. 

Stappen

Na het diner op stap? Almere is een toffe stad om uit te gaan en de laatste dansjes samen te wagen voor het huwelijk. Vergeet niet een mama of papa van de groep aan te wijzen voor een veilige weg terug naar huis, of zijn jullie zo verstandig geweest een hotel te boeken in Almere?

 

Mocht het uitgaan niets voor jullie zijn? Een gezellige avond thuis kan net zo gezellig zijn als een avondje op stap. Plan jullie activiteiten overdag en blijf in de avond gezellig met elkaar thuis en speel een aantal leuke spellen!