Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Bouwpakketten voor vrolijke miniatuur huisjes

Bouwpakketten voor vrolijke miniatuur huisjes

Sharing is caring

Pas op! Verslavende bouwdozen!


Heb je al gehoord over de nieuwste hype? Miljoenen mensen maken supergave miniatuurhuizen! Met een trendy miniatuur bouwpakket voor volwassenen, knutselen, fröbelen en priegelen ze de waanzinnigste poppenhuisjes in elkaar. Het uiteindelijke resultaat is niet van echt te onderscheiden, eh behalve dan dat zo'n kamer maar twintig centimeter hoog is. Van de vrolijke kleuren word je helemaal happy en zeker weten dat je een glimlach op ieders gezicht tovert.
 

Perfect gedetailleerd miniatuur bouwpakket


In het Engels zeggen ze “Room box miniatuur”. En dat slaat de spijker op zijn kop. Een kamer zo groot als een doos. Het is ontzettend leuk om zo'n huisje als decoratie neer te zetten, het zijn echt hippe hebbedingen. En 's avonds is het nóg gezelliger omdat ze vaak ledlampjes hebben. Je visite vindt het geweldig en gaat op ontdekkingsreis in zo'n kamertje. Miniatuurbouw heeft iets onweerstaanbaars. Wedden dat je complimenten krijgt?
 

Helemaal zen


Je kunt natuurlijk zo'n hippe miniatuurkamer kopen en neerzetten. Maar als je zelf zo'n bouwpakket voor volwassenen maakt, geeft dat zoveel meer voldoening. Weg uit de dagelijkse stress en hectiek. Je wordt helemaal zen van het in elkaar zetten van je eigen kleine wereld. Mindfulness ten top! Je kunt uren heerlijk bezig zijn met vrolijke bouwdozen, dus leef je creativiteit uit op een miniatuur bouwpakket. Nog leuker om deze spraakmakende hobby met je kids of vriendinnen te doen.
 

Wat voor miniatuur huis bouwpakketten?


Je hebt miniatuurbouw voor meerdere niveaus. Bij het echte beginnersniveau lijm je minder zelf in elkaar, zijn de lapjes al op maat geknipt, zijn alle spulletjes al gekleurd en ben je helaas sneller klaar met de bouwdoos. Gevorderden kunnen bijvoorbeeld zelf schilderen en een bouwdoos kan hen wel 20 heerlijke uren knutselen geven.
Er is ook verschil in miniatuur bouwpakketten met en zonder batterijen, oftewel met bijvoorbeeld ledlampjes en geluid, of niet.
Je hebt meerdere merken bouwpakketten voor volwassenen op de markt. De bekendste zijn Robotime en Livin', andere merken zijn bijvoorbeeld Cuteefun en GuDoQi. De merken hebben allemaal een eigen stijl.
 

Dora's Loft, de droom van iedere miniatuurbouwer


We beschrijven één geweldig schattig huisje van Robotime. Dora's zolderkamertje heeft een wenteltrap naar haar platte dakterras. Op de trap staan planten en ze heeft een kleine daktuin waar de kattenbak kan staan. Ze heeft haar zomerse tuinbank neergezet bij de tafel met erop twee drankjes met rietjes. Verwacht ze visite? In haar zolderkamer staan gezellige planten, kaarsen en foto's. Want Dora maakt foto's met haar camera. Er staat een lekkere luie stoel waar ze een boek uit haar boekenkast kan lezen.
Dit is een gevorderd miniatuur huis bouwpakket. Jij buigt de frames, jij vult de stoelkussens op en jij lijmt de gieter in elkaar.

Eén nadeel? Modelbouw is gewoon véél te leuk!