Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Technische dienstverlening / Loodgieter in Amsterdam diensten

Loodgieter in Amsterdam diensten

Sharing is caring

Ben je op zoek naar een loodgieter in Amsterdam, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze blog leggen wij uit hoe je bij een betrouwbare loodgieter terecht komt die zorgt dat de klus snel geklaard wordt!

Diensten die een loodgieter in Amsterdam uitvoert

De loodgieter voert diverse klussen uit die dagelijks terugkomen. Zo worden de volgende klussen gerealiseerd door de loodgieter: onderhoud van de CV-ketel, verhelpen van een lekkage, riool ontstoppen, ontstoppen afvoer, uitvoeren van een lekdetectie, repareren van de dakgoot en andere werkzaamheden.

 

Ook is het mogelijk dat de loodgieter nieuw sanitair plaatst en hier een plan voor opstelt. De loodgieter kun je dus ook bellen om de badkamer, keuken of toilet te renoveren. 

Kosten loodgieter in Amsterdam

De prijzen van een loodgieter variëren behoorlijk, dit komt omdat de ene klus tijdrovender is dan de andere klus. Een gemiddelde loodgieter vraag ongeveer €40,- tot €60,- euro per uur, als de loodgieter met spoed moet komen ben je meer kosten kwijt. Dit komt omdat de loodgieter vrijwel direct jouw kant op komt om de klus uit te voeren. Ook de prijzen per klus kunnen verschillen, zo kost het ontstoppen van een riool ongeveer €150,- euro en het verhelpen van een lekkage ongeveer €400,- euro. 

 

Om onverwachte kosten te voorkomen is het belangrijk dat er vooraf wordt gesproken over de prijsindicatie en de mogelijke variabelen. Doe dit door de vakman te vragen naar de mogelijke kosten, je kunt hier vervolgens mee akkoord gaan of een andere loodgieter inschakelen. 

Loodgieter in Amsterdam

Als je een loodgieter in Amsterdam nodig hebt kun je deze gemakkelijk inschakelen via MyGo. Wij werken samen met verschillende loodgieters uit het gehele land en daardoor kunnen wij jou snel koppelen aan een geschikte vakman. 

 

We hebben een ruim aanbod aan loodgieters uit Amsterdam en omstreken. Via MyGo kun je in aanraking komen met vakmensen van Zaandam tot Amstelveen en van Ransdorp tot Lijnden.