Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Deze looks kan jouw salontafel hebben

Deze looks kan jouw salontafel hebben

Sharing is caring

Om jouw woonkamer net wat leuker te maken, kun je een epoxy salontafel kopen bij Epoxy Studio in Rotterdam.Deze salontafels zijn een goede aanwinst voor jouw interieur. Door de eindeloze mogelijkheden is er echt voor ieder interieur een ontwerp te maken. Naast dat deze tafels een handige functie hebben, geeft het ook nog is een mooie luxe toevoeging aan je woonkamer. 

Een salontafel met een beton uitstraling 

Een salontafel met een betonnen uitstraling is helemaal in op het moment. Het tafelblad is natuurlijk niet echt van beton, maar het heeft wel een dikke coating waardoor je het idee krijgt dat het van beton gemaakt is. Een tafel voor buiten is wel het meeste geschikt met een echte betonnen tafelblad. Bij salontafels wordt dus nep beton gebruikt. Het voordeel hieraan is dat er minder scherpe randen aan de salontafel zitten. Wordt je salontafel vies, dan krijg je hem weer makkelijk schoon. Gebruik geen schoonmaakmiddelen die zuren bevatten, zoals een schoonmaakmiddel met citroengeur. Pas ook op met andere producten met zuren, zoals wijn. Wanneer dit valt op een betonlook meubel, heb je snel vlekken.

Industriële uitstraling

Deze stijl is zeer populair. In plaats van meubels die strak en modern ogen, vind je in deze stijl ontwerpen die er vooral robuust en verweerd uit zien. Je hoeft niet bang te zijn voor een kras. Erg fijn als je nog kleine kinderen in huis hebt. Een nadeel aan een houten tafel is dat vlekken in het hout kunnen doordringen en dan is er de mogelijkheid dat er dan alsnog scheuren  in het tafelblad komen.

Modern en stoer

Heeft jouw huis een moderne en een stoere sfeer, dan is een salontafel met een strakke afwerking met houten details misschien wat voor jou. Of gewoon een moderne glazen salontafel als je het liefst een luxueuze uitstraling wil hebben. Vind je een salontafel in je woonkamer saai? Kies dan voor nog een salontafel in dezelfde stijl. Het mooiste is dan om er een te nemen die net wat kleiner of groter is, zodat ze elkaar net overlappen.

Een landelijke uitstraling

Houd je van een tafel die vooral warmte uitstraalt? Dan kies je natuurlijk voor een houten tafel. Deze past perfect in een landelijk interieur. De ontwerpen met deze stijl worden steeds creatiever en gekker. Er zit toch een verschil tussen een landelijke en industriële stijl. Het verschil is namelijk dat bij de industriële woonstijl er veel met leegtes en “kale” oppervlaktes worden gewerkt. Terwijl een landelijk interieur een wat warmer  invulling geeft aan ruimtes.