Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Voeg schoonheid toe aan je huis met gordijnen

Voeg schoonheid toe aan je huis met gordijnen

Sharing is caring

Een gordijn op maat is de beste tip voor raambekleding. Het kan worden gemaakt volgens jouw exacte specificaties en wordt gemaakt door een professional die weet wat hij doet. Het beste deel is dat op maat gemaakte gordijnen niet zo duur zijn als je zou denken. Het is de moeite waard. Overal in de buurt vind je gordijnen op maat. Je kunt bijvoorbeeld op Google naar 'gordijn op maat'. Op maat gemaakte gordijnen zijn een geweldige manier om schoonheid toe te voegen aan elke kamer in je huis en kantoor. Op maat gemaakt betekent dat de stof precies op de afmetingen van je ramen wordt gesneden en vervolgens aan elkaar wordt genaaid, zodat elk stuk precies past. Deze methode zorgt ervoor dat je een product krijgt dat er precies zo uitziet als wat je wilde voor een fractie van de prijs. Dit komt doordat er geen verspilling is door stof in verschillende richtingen samen te weven of stukken te knippen die te groot zijn om op kleinere ramen te passen. Makers van gordijnen kunnen met veel verschillende soorten stoffen werken, van zijde tot katoen mengsels en alles daartussenin. Op deze manier weet je zeker dat het niet alleen perfect past, maar er ook geweldig uitziet als je het ophangt.

Op maat gemaakte gordijnen hebben een redelijke prijs

Er zijn veel redenen waarom op maat gemaakte gordijnen duurder zijn dan in de winkel gekochte alternatieven. Het meest voor de hand liggende is dat deze individueel moeten worden gemaakt om voor je raam te passen. Goedkope kant-en-klare gordijnen worden meestal gemaakt met materialen van mindere kwaliteit en hebben minder esthetische aantrekkingskracht dan de op maat gemaakte tegenhangers. Je zou een goedkoop gordijn kunnen vinden met ophanglussen die in de bovenrand zijn genaaid. Dit type gordijn ziet er altijd een beetje goedkoop uit in vergelijking met een gordijn dat in plaats daarvan haken of magneten gebruikt, omdat het de details mist die je zou verwachten van iets dat meer geld kost.

Voordelen van rolgordijnen

Raambekleding is er in verschillende stijlen en kleuren om je ramen aantrekkelijker en trendy te maken. Rolgordijnen zijn er daar één van. Dit is een voordelig gordijn dat je met behulp van een koord op- of afrolt. Het meest rechttoe rechtaan werkende mechanisme zien we bij rolgordijnen. Rolgordijnen die ketting aangedreven of gemotoriseerd zijn, kunnen veel jaloezieën tegelijk openen en sluiten. Deze zijn ideaal voor moeilijk bereikbare ramen, omdat je niet elke jaloezie afzonderlijk hoeft te bedienen. Dit is een eenvoudige raambekleding met een aantrekkelijke en traditionele stijl. Een velux rolgordijn kopen om van deze voordelen te profiteren is een uitstekend idee.