Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Zo kun je meer ruimte creëren in jouw woning

Zo kun je meer ruimte creëren in jouw woning

Sharing is caring

Wanneer je veel spullen bezit, of wanneer er gezinsuitbreiding plaats gaat vinden, kan het zijn dat je een groter huis wilt. Je kunt dan verhuizen naar een ander, groter huis, maar je kunt ook je huidige huis vergroten. Het plaatsen van een aanbouw is dan een goede optie om jouw woning uit te breiden. In dit artikel vertellen we je over de verschillende mogelijkheden die er zijn om jouw huis groter te maken. 

Serre

Een serre kan eigenlijk aan elk huis aangebouwd worden. Er is zoals bij bijna elke aanbouw de mogelijkheid om een serre op maat te laten maken, of een prefab aanbouw te laten plaatsen. Het plaatsen van een serre is een van de mogelijkheden voor woning uitbouw van De Aanbouw Expert. Het vergroot de leefruimte, zonder dat er veel van de tuin ingeleverd moet worden. 

Garage

Een garage aan huis kan gebruikt worden om de auto in te parkeren. Verder biedt een garage veel extra opbergruimte, waardoor er minder spullen in huis opgeborgen hoeven te worden. Wanneer je kiest voor een prefab garage, is dit een goedkope manier om wat extra ruimte te creëren. 

Erker

Wanneer je meer ruimte in de woonkamer wilt, is het een goede keuze om een erker te plaatsen. Erkers zijn een goede keuze wanneer je maar een beetje extra ruimte nodig hebt. Erkers zijn namelijk niet groot, maar je zult versteld staan van hoeveel extra ruimte een erker je uiteindelijk biedt. Het maakt de woonkamer veel ruimer en zorgt vaak ook voor meer lichtinval. 

Kelder

Wanneer je vooral op zoek bent naar extra opbergruimte, kun je ook kiezen voor een kelder. In een kelder kun je veel spullen kwijt die nu in de slaapkamer, woonkamer of keuken zijn opgeborgen. Hierdoor creëer je meer ruimte in je woning door de spullen te verplaatsen naar de kelder. Wanneer het niet mogelijk is om een kelder onder het huis te plaatsen, kunnen de specialisten van De Aanbouw Expert ook een prefab kelder in de tuin plaatsen. 

Schuur

Ook een schuur in de tuin of aan het huis kan je extra opbergruimte bieden. Hier kun je gereedschap en allerlei andere spullen in opbergen. Daarnaast kun je een schuur gebruiken als hobbyruimte of zelfs als werkruimte.