Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Italiaans restaurant Amsterdam-CinemaParadiso.info

Italiaans restaurant Amsterdam-CinemaParadiso.info

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 18:00–23:00
Dinsdag 18:00–23:00
Woensdag 18:00–23:00
Donderdag 18:00–23:00
Vrijdag 18:00–23:00
Zaterdag 18:00–23:00
Zondag Gesloten

Adres

Straat Westerstraat 186
Postcode 1015 MR
Stad Amsterdam
Telefoon 020-623 7344
Email [email protected]
Website Italiaans restaurant Amsterdam
SocialMedia
Diensten Antipasti Freddi | Antipasti Caldi | Le Paste | La Carne | Il Pesce | Contorni / Optie bij vlees en visgerechten | Il Dolci | Vini Rossi | Witte Wijnen | |

Lekker Italiaans eten doe je bij Cinema Paradiso !(wie is cinema paradiso.info ?)

Als je van Italiaans eten houdt én in Amsterdam bent, dan moet je zeker gaan eten bij Italiaans restaurant Amsterdam Cinema Paradiso (CinemaParadiso.info). Dit restaurant dat beheerd wordt door vader Gianni Gervasio en zoon Salva Gervasio, legt al jaren de lat bijzonder hoog voor andere restauranthouders die zich ook in de Italiaanse keuken wensen te specialiseren. Alleen al om deze reden betekent dineren bij dit restaurant dat je het beste van het beste uit de Italiaanse keuken krijgt voorgeschoteld en dát gewoon in Amsterdam. Helaas is het thans niet meer zo vanzelfsprekend dat je bijvoorbeeld voor een Groepsdiner Amsterdam bezoekt, zonder dat je dit uitje zorgvuldig hebt geplant. Dit vanwege de wereldwijde verspreiding van het covid-19 virus, dat erin resulteerde dat alles dat je als normaal beschouwde veranderde, aangepast werd of thans van overheidswege is verboden. Het is geen leuk proces waar je samen met de rest van de wereldbevolking doorheen gaat, maar het leert je stellig wel om bewustere keuzes te maken. Dit geldt natuurlijk ook voor het uitkiezen van een restaurant voor je uitje. Je hebt stellig dan ook graag dat het eethuis van je keuze:

  • je goed ontvangt;
  • perfect klaargemaakte maaltijden voorschotelt; en
  • zich houdt aan de nieuwe regels voor de horeca, waardoor je onbezorgd van het diner kunt genieten.

Gelukkig zijn ze bij Italiaans restaurant Amsterdam Cinema Paradiso (CinemaParadiso.info), perfecte gastheren, waardoor je aanwezigheid bij het restaurant op de afgesproken dag en tijd, eigenlijk het enige is dat van je wordt verwacht. Lees daarom gerust verder om erachter te komen hoe deze onderneming hun bedrijfsvoering aan de nieuwe situatie heeft aangepast, zodat je bij Italiaans restaurant Amsterdam op een veilige manier van je individuele etentjes of Groepsdiner Amsterdam, kunt genieten.

Even over Cinema Paradiso

Cinema Paradiso is een Italiaans restaurant, gevestigd in Amsterdam, waar je al langer dan tien jaren van de beste authentieke Italiaanse gerechten kunt genieten. Het is gevestigd in de Amsterdamse Jordaan, op een plek waar er ooit eens een bioscoop stond. Het restaurant is verdeeld in een ruime zaal die geheel op zijn Italiaans is ingericht. Deze zaal kan zestig tot honderd twintig personen accommoderen. Ook is er een kleinere ruimte voor het geval je voor een Groepsdiner Amsterdam bezoekt met tussen de acht en vierentwintig personen. De open keuken gunt je een kijkje in de kookkunsten van de chef-koks, die allen uit Italië afkomstig zijn. Het is tevens mogelijk om aan de bar van een glas wijn te genieten in afwachting van je date.

Vier redenen om te dineren bij Italiaans restaurant Amsterdam

Dineren bij Cinema paradiso is een aanrader vanwege:

  • Hun gastvrijheid:
    het team van Italiaans restaurant Amsterdam staat bekend om haar gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Zij weten inmiddels als geen ander dat uitgaan niet meer zo vanzelfsprekend is. Vandaar dat zij vanaf je reservering op CinemaParadiso.info beginnen met het treffen van voorbereidingen om je etentje tot een leuke ervaring te maken. Huur je de prive zaal bijvoorbeeld af om je huwelijksdag te vieren, dan laten zij zich bij de voorbereiding leiden door je wensen zonder dat het Italiaanse ambiance van het restaurant geweld wordt aangedaan. De gastvrijheid van het personeel blijkt ook uit het feit dat je zonder een online reservering welkom bent. Mocht je dus tijdens een avondwandeling plotseling trek in Italiaans eten krijgen, dan maken zij er geen probleem van om je te faciliteren. Afhankelijk van de bezetting van de tafels op het moment van je aankomst en de afspraken voor de rest van de avond, zal je door een van de medewerkers een tafel toegewezen krijgen.
  • Hun ervaren koks: De koks van Italiaans restaurant Amsterdam Cinema Paradiso hebben allemaal een Italiaanse achtergrond. Hierdoor kennen ze de keukengeheimen van hun families als geen ander, wat samen met hun horeca opleiding voor de winnende combinatie van de Cinema paradiso Italiaanse gerechten zorgt. De meeste ingrediënten voor hun gerechten laten zij helemaal uit Italië halen, waardoor de authentieke smaak en geur van het eten, behouden blijft. Het vlees is afkomstig van slagerij Louman terwijl voor de wijnen importeur Anfors Imperia, verantwoordelijk is. Groenten bouillon vervaardigen de chefs van groenten dat vier keer per week wordt aangeschaft.
  • Hun uitgebreid menu: Het menu van dit Italiaans restaurant Amsterdam is gevarieerd waardoor je altijd aan je trekken komt. Je kunt er terecht voor gerechten als de Insalata Pomodoro Rucola e Parmigiano, Spaghetti Carbonara en Patate al Forno. Dit zijn dus pasta's met vlees of vis in verwerkt terwijl ze ook gecombineerd met aardappelen worden bereid. Ook indien je trek hebt in een punt pizza die smaakt als de pizza van je laatste vakantie in Italië, kun je een reservering plaatsen bij dit restaurant. Mocht je met een groepje willen dineren waarvan enkele personen vegetariër zijn of niet tegen gluten kunnen, dan kan je dit bij de reservering voor een Groepsdiner Amsterdam aangeven;
  • Hun verschillende opties: behalve voor een diner voor jou en je partner kun je Cinema Paradiso ook afhuren voor een Groepsdiner Amsterdam: * in verband met je huwelijk; * voor de jaarafsluiting van je bedrijf; of * om een reünie met je vrienden te houden. Vraag in dat geval gerust naar de prijzen van het groepsmenu van dit Italiaans restaurant Amsterdam Cinema Paradiso.

Gezellig én gezond dineren gaan hand in hand bij Cinema Paradiso (CinemaParadiso.info)

Vanwege de covid-19 pandemie heeft dit Italiaans restaurant Amsterdam ook de nodige maatregelen getroffen zodat je met een gerust hart van je etentje kunt genieten. Zo is er bij Italiaans restaurant Amsterdam gezorgd voor:

- voldoende afstand tussen de tafels;
- worden zowel de zalen, toiletten, deurkrukken, bar en de keuken continue gereinigd;
- zijn er voldoende desinfecterende middelen aanwezig; en
- zijn er speciale protocollen voor het personeel ontwikkelt.

Daarnaast letten ze er natuurlijk ook op dat alle gasten zich aan de van overheidswege vastgestelde regels houden. Zoals je las ben je bij Italiaans restaurant Amsterdam nog steeds als vanouds terecht voor een gezellig etentje met degenen die je dierbaar zijn. Ongeacht de samenstelling van het menu kun je erop vertrouwen dat zij bij Italiaans restaurant Amsterdam er alles aan zullen doen dat jullie een fantastische tijd zullen hebben. Neem daarom nu contact met hen op voor het maken van een reservering of bezoek de website van CinemaParadiso.info om op de hoogte te blijven van eventuele acties.