Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Zakelijke diensten / Boekhoudkantoor

Boekhoudkantoor

Opzoek naar een boekhouder en/of boekhoudkantoor in Amsterdam?

Sharing is caring

Boekhouder Administratiekantoor Amsterdam Benefina

Ervaren, deskundig, betrouwbaar. Een boekhoudkantoor waar uw vragen nog gewaardeerd worden. Benefina heeft kantoren in Amsterdam, Aalsmeer en Den Haag. Daarnaast opereren we door de hele randstad vanuit flexwerkplekken. Of uw vaste accountmanager komt bij u op locatie. boekhouder-administratiekantoor-amsterdam-benefina zakelijke-diensten...

Adres: Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA Amsterdam

...

Boekhouder - Boekhoudkantoor in Amsterdam

In Amsterdam, onze mooie hoofdstad, is veel te doen en er zijn ontelbare (dienstverlenende) bedrijven en winkels. Bent u als ondernemer op zoek naar bepaalde informatie, bijvoorbeeld naar een goed boekhoudkantoor in Amsterdam of boekhouder, dan kan het lastig zijn om goede informatie te vinden zonder eerst een groot aantal websites van de diverse kantoren er op na te slaan. Op de OnlineCityHub vindt u als ondernemer echter direct een opsomming van de administratiekantoren die Amsterdam, rijk is en de bijbehorende informatie. Maar dat niet alleen. Ook vindt u als ondernemer hier andere dienstverlenende bedrijven, zoals o.a. advocatenkantoren of onlinemarketingbureaus. Maar de OnlineCityHub is niet alleen bedoeld voor ondernemers. Deze is er voor iedereen die wat dan ook zoekt over Amsterdam. Zoals nieuws en vacatures, lopende of komende evenementen, winkels, bedrijven, restaurants. Teveel om op te noemen.

Wie zijn de “zoekers” op de OnlineCityHub?

Degenen die bij hun zoektocht op internet op de OnlineCityHub terechtkomen zijn o.a.:

• Ondernemers zoals u die op zoek zijn naar een administratiekantoor of andere diensten.
• Mensen die in Amsterdam wonen: de Amsterdammer kan hier alles vinden van bedrijven die auto-onderdelen verkopen, fietsenwinkels, rijscholen, sportscholen, informatie over gezondheidszorg, een goed restaurant, etc. etc.

Maar ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het werk, kunnen hier terecht voor vacatures, zoals al eerder in deze tekst aangegeven.

• Toeristen die een dag of langer in Amsterdam zijn. Zij vinden hier alle informatie die ze nodig hebben op één website duidelijk gerangschikt bij elkaar. Welke bezienswaardigheden kunnen ze bezoeken? Welke evenementen zijn er als zij in Amsterdam zijn? Welke musea zijn er? Welke winkels? Er zijn wel websites die informatie voor toeristen aanbieden, maar die zijn meestal beperkt tot de bezienswaardigheden en wat algemene informatie, terwijl de OnlineCityHub beoogt alle winkels, bedrijven en restaurants te vermelden. Zo kan de toerist in één oogopslag bekijken welke musea hij of zij wil bezoeken, waar men wil gaan winkelen, in welke restaurants men wil gaan eten.

Presentatie op onze website

Uit bovengenoemde informatie moge blijken dat het misschien voor u als ondernemer ook interessant kan zijn om uw bedrijf via de OnlineCityHub te presenteren. Misschien bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf meer zichtbaar te maken voor andere ondernemingen in Amsterdam of voor de Amsterdammers die potentiële klanten zijn, of wellicht de 9 miljoen toeristen die Amsterdam jaarlijks bezoeken. Mogelijk hebt u vacatures en wilt u uw potentiële nieuwe medewerkers bereiken. Dan kunt u overwegen om ook uw bedrijf op de OnlineCityHub te presenteren. Wij kunnen op de OnlineCityHub een eigen bedrijfspagina voor u verzorgen. Dit loont echt de moeite. Hebt u interesse? Dan kunt u hier meer informatie vinden.