Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Alle bedrijven in

Alle bedrijven in

Op deze site staan Amsterdamse top-bedrijven die zich op hun eigen bedrijfspagina aan u presenteren. Hier ziet u ook het laatste nieuws over evenementen, kunt u een restaurant kiezen of plannen maken om eens lekker te gaan winkelen.

Amsterdam-020.nl gaat voor kwaliteit en daarom geven de bedrijven precies aan waar ze het állerbeste in zijn. Vul hierboven een zoekterm in en vind de specialist van uw keuze! Ook voor vacatures en vrijwilligerswerk bent u bij de Amsterdam-020.nl OnlineCityHub gemeentesite op het goede adres.

 

Bent u ook een Amsterdams top-bedrijf en wilt u toetreden tot onze community? Ga naar ‘informatie voor ondernemers’ voor de voorwaarden!

Sharing is caring

Bedrijven in Amsterdam

 

Amsterdam, de grachtenstad

Amsterdam, genoemd naar de rivier de Amstel, trekt jaarlijks zo’n 9 miljoen toeristen uit binnen- en buitenland. Wat vinden zij zo aantrekkelijk aan onze hoofdstad? Misschien de musea en de grachten? Amsterdam heeft 75 grote en kleine musea, waarvan de bekendste wel het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Anne Frank Huis zijn. Verder is de hoeveelheid aan grachten ook de moeite waard om te zien. De 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel is door de Commissie voor het Werelderfgoed in 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO gezet. En hoe kunt u beter de mooie grachtenpanden bewonderen dan vanaf een rondvaartboot op het water?

 

Winkelen in Amsterdam

In Amsterdam kunt u heerlijk gaan winkelen. U vindt er echt alles van A tot Z. Als u wilt weten welke winkels er in onze hoofdstad allemaal zijn, neem dan een kijkje op onze OnlineCityhub. Alle bedrijven stellen zich daar voor, zodat u weet welke producten u waar kunt kopen. Dat is handig ter voorbereiding wanneer u een dagtrip Amsterdam wilt gaan doen.

De meeste mensen kennen de Kalverstraat en de Leidsestraat wel, de winkelstraten met winkels in alle soorten en maten. Van de beste fietswinkels Amsterdam tot de beste kappers in Amsterdam. U hoeft het maar te bedenken en u kan het er krijgen. Houdt u meer van luxe, dan is de P.C Hooftstraat de aangewezen plaats. Dit is immers de straat met de meest luxueuze winkels van Nederland. Hier kunt u terecht voor kleding van haute couture merken als Chanel of voor een prachtig paar Jimmy Choo damesschoenen.

Een ander uiterste is een bezoek aan een van de gezellige markten die Amsterdam rijk is, bijvoorbeeld de bekende Albert Cuypmarkt. Hier zult u een mix van allerlei culturen tegenkomen, omdat de Amsterdamse bevolking in de loop van de jaren steeds diverser is geworden. Momenteel zijn er meer mensen in Amsterdam afkomstig uit het buitenland, dan dat er oorspronkelijke Amsterdammers zijn. Een gezellige smeltkroes dus.

 

Horeca

Van al dat winkelen krijgt men honger. Die kan gestild worden met een overheerlijke echte Amsterdamse patat, die overal in snackbars te krijgen is. Maar natuurlijk heeft Amsterdam 020 ook een keur aan restaurants, van het “gezellige restaurant om de hoek” tot restaurants met één of meerdere Michelinsterren. Ook hierover kunt u informatie vinden op onze website. U kunt zoeken op uw favoriete categorie restaurants en u vindt deze dan compleet met beschrijvingen van hun culinaire aanbod.

 

Diensten

Misschien bent u niet op zoek naar winkels of restaurants, maar naar bepaalde diensten. Ook deze vindt u op onze website. Mogelijkerwijs bent u op zoek naar een goede rijschool in Amsterdam voor uzelf of uw kinderen, of u zoekt een verhuisbedrijf Amsterdam. Of wellicht bent u ondernemer en zoekt u een boekhoudkantoor in Amsterdam dat uw boekhouding voor u kan doen. Ook deze informatie vindt u bij ons, dus u hoeft niet verder te zoeken.

 

Ondernemers

Bent u ondernemer en wilt u zich presenteren? Dan bent u hier aan het goede adres! Natuurlijk wilt u dat zowel lokale Amsterdammers als (dag)toeristen uw bedrijf kunnen vinden of in uw restaurant komen genieten van uw culinaire specialiteiten. Ons platform biedt u een uitstekende mogelijkheid om uw bedrijf in het oog te laten springen bij uw (potentiële) klanten.