Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Huisbeveiliging-Veilig wonen-Beveiligingscamera Amsterdam | UwWoningVeilig.nl

Huisbeveiliging-Veilig wonen-Beveiligingscamera Amsterdam | UwWoningVeilig.nl

Je huis in Amsterdam laten beveiligen kan geen kwaad Is er bij u wel eens ingebroken? Gelukkig is het nog steeds zo dat de meeste Nederlanders daar een negatief antwoord op kunnen geven. Dat kan verschillende redenen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je gewoon in een hele veilige wijk of zelfs gemeente woont.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Adres

Straat Edvard Munchweg 29
Postcode 1328 MA
Stad Amsterdam
Telefoon 085 - 222 00 00
Email [email protected]
Website Huisbeveiliging-Veilig wonen-Beveiligingscamera Amsterdam
SocialMedia
Diensten Huis beveiliging | Veilig wonen | Beveiligingscamera | Alarmsystemen | Beveiligingssystemen | Smart Home / Domotica beveiliging | Toegangscontrolesysteem | Sloten | Accessoires | Diverse kwaliteitsmerken | |

Je huis in Amsterdam laten beveiligen kan geen kwaad

Is er bij u wel eens ingebroken? Gelukkig is het nog steeds zo dat de meeste Nederlanders daar een negatief antwoord op kunnen geven. Dat kan verschillende redenen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je gewoon in een hele veilige wijk of zelfs gemeente woont. Een andere reden is, dat je een nieuwbouwwoning hebt die aan alle veiligheidsspecificaties voldoet met ramen en deuren die bijna onmogelijk van buitenaf te openen zijn. De derde oorzaak kan liggen in het simpele feit dat je huis optimaal beveiligd is en ook dat potentiële inbrekers afgeschrikt worden door stickers en direct inzetbare maatregelen als licht, video en geluid. Om even terug te komen op de vraag of er bij u wel eens is ingebroken: bij een bevestigend antwoord raakt men vaak niet eens zo van streek over het verlies van goederen en de mogelijk veroorzaakte schade. Wat veel meer telt is de emotionele schade die achterblijft, het gevoel van onveiligheid in je eigen huis. Dat is een gevoel dat maar al te vaak, veel langer dan je lief is, blijft hangen, je een slachtoffer maakt van je eigen angsten en een absolute reden is goede beveiligingssystemen te willen laten installeren. Wij van www.uwwoningveilig.nl zullen er alles aan doen om dat gevoel weer kwijt te raken, om u wederom het idee te geven dat er geen veiliger plek is dan uw eigen woning. Dit doen we niet alleen door allerhande 1e klas systemen aan te bieden, maar ook door ze vakkundig te installeren en u te informeren over het creëren van een optimale veiligheid thuis.

Is Amsterdam echt zo’n criminele stad?

Helaas is het zo dat Amsterdam al jarenlang in de top 3 van meest onveilige gemeenten staat. Overigens worden daarin niet alleen inbraken meegeteld , maar ook zaken als zakkenrollen, diefstal, bedreiging, vernielingen en overvallen, om er maar een paar te noemen. Volgens de site van Drimble zijn er dit jaar tot nu toe 1500 inbraken geteld en dat valt op een inwonersaantal van bijna 900.000 eigenlijk best wel mee. Toch is elke inbraak er eentje te veel en leveren ze een hoop leed op. De site van www.inbraakbarometer.nl geeft naast het aantal inbraken per wijk ook een risicowaardering. Op die manier kan een inwoner zien hoe groot de kans op inbraak is in het postcodegebied waar hij of zij woont. Tevens kan dan ingeschat worden of men de investering wil doen wat veiligheidsmaatregelen te nemen en uwwoningveilig.nl om advies te vragen wat te doen. Twee gebieden vallen negatief op en dat zijn Amsterdam West en Zuidoost, terwijl het noordwesten verreweg het minste risico biedt. Overigens telt deze site bijna 2500 inbraken, maar ook pogingen daartoe. Dat laatste geeft dan weer aan dat ongeveer 40% niet lukt, omdat dieven niet binnen kunnen komen of van verdere criminele ondernemingen afzien bij de confrontatie met een werkend beveiligingssysteem. Helaas zit de wereld zo in elkaar dat er altijd mensen rondlopen die gewoon niet met hun handen van andermans spullen af kunnen blijven. Het kan dan ook geen kwaad, en soms is het zelfs noodzaak, de mensen van Uwwoningveilig.nl eens om advies te vragen. En dat geldt voor elke Amsterdammer.

De 3 L’s: Licht, Lawaai en Lang werk

Inbrekers hebben het liefst omstandigheden waar ze niet opvallen. Ze gaan dus meestal op pad als het donker is, proberen zo min mogelijk geluid te maken en hoe sneller ze binnen kunnen komen, hoe beter ze dat vinden. Niet gek dus dat beveiligingssystemen gebaseerd zijn op het tegenovergestelde: licht, lawaai en langwerk.

Lang werk

Hoe langer een dief bezig is om binnen te komen, hoe groter de kans op ontdekking. Dit vormt dus de eerste lijn van verdediging met deuren, bovenlichten en ramen, die door middel van een reeks aan maatregelen moeilijk te kraken zijn. Hierbij kan gedacht worden aan dievenklauwen, barrièrestangen, druksluitingen en extra sloten.

Licht

Naast permanent aanwezige goede verlichting kunnen specifieke inbraakgevoelige plekken beveiligd worden door schijnwerpers met bewegingssensoren. Indien je dit combineert met beveiligingscamera heb je gelijk ook een mooie opname van de dief en dat is dan weer te gebruiken bij de opsporing van de dader of daders.

Lawaai

Herrie schrikt altijd af, dus een duidelijke sirene op het moment dat iemand aan (dak)ramen of deuren zit te morrelen, betekent meestal voor de dieven dat ze als de wiedeweerga weg moeten wezen. Ideaal is natuurlijk dat een alarm niet pas afgaat als men al binnen is, want de overmoedige inbreker kan dan alsnog misschien wat spullen meenemen en hopen dat de politie niet al te snel reageert.

www.uwwoningveilig.nl

Op onze website bieden wij een uitgebreid assortiment van systemen en producten aan, die allemaal te maken hebben met het proces uw huis een veilige woonplek te maken. De drie belangrijkste categorieën zijn: alarmsystemen, camera’s en toegangscontrolesystemen. Alarmsystemen waarschuwen u en/of de politie dat er onverlaten bezig zijn bij u in te breken. Camera’s geven u en eventueel andere controlerende ondernemingen zicht op wat er in de directe omgeving van uw huis gebeurt. Uiteraard kan men ook voor binnen camera’s installeren. Met toegangscontrole hebben we het bijvoorbeeld over een deurbel met camera, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat voor u open doet. Het staat u geheel vrij onze systemen gewoon aan te schaffen en zelf te plaatsen, maar uwwoningveilig.nl heeft meer te bieden. Naast uitgebreid advies over wat en niet nodig is voor uw woning kunnen wij alle verkregen systemen vakkundig installeren.

Domotica

Tenslotte proberen ook wij geheel up-to-date te blijven met de gaande ontwikkelingen zoals domotica, ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd. Hierbij is het de bedoeling diverse functies in uw huis te automatiseren en via apps op afstand te bedienen. Uiteraard horen daar ook onze alarm-, camera- en toegangscontrolesystemen bij. Enkele voorbeelden zijn: deur openen met je smartphone, videobeelden kijken of alles goed is om het huis, via je smartphone zien wie er aanbelt en je licht- en geluidssystemen op afstand activeren. Het is daarbij simpelweg de bedoeling het leven aangenamer en vooral veiliger te maken. Brengt u vooral een bezoek aan onze website en schroom niet om informatie op te vragen indien u iets wilt weten.

 

Comelit Video Intercom

Bent u in Amsterdam op zoek naar een betrouwbaar intercom systeem? Dan is een Comelit Video Intercom het juiste systeem voor u. De intercomsystemen van Comelit zijn zeer betrouwbaar, te plaatsen in meerdere woningen of verdiepingen en u kunt de voordeur zelfs met uw mobiele telefoon openen. In Amsterdam zijn veel woningen met meerdere woonlagen en bewoners, de Comelit Video Intercom kan met één buitenpost de oproep over laten gaan in één of zelfs meerdere woningen. Alles is mogelijk met een Comelit Deurintercomsysteem in Amsterdam.

 

Bedrijf in Amsterdam

Heeft u een bedrijf of een winkel in Amsterdam en wilt u zien wie er voor de deur staat? Comelit heeft verschillende oplossingen hier voor, bijvoorbeeld een slimme deurbel of (video) deurintercom systeem. Het merk Comelit bestaat al 65 jaar en is een wereldspeler, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van systemen voor:

  • video-deurintercom
  • camerabewaking
  • inbraakbeveiliging
  • huisautomatisering
  • toegangscontrole
  • brandbeveiliging

 

Comelit van oorsprong uit Italië, maar is inmiddels actief wereldwijd. Uwwoningveilig.nl levert en installeert alle producten van Comelit in Amsterdam en de rest van Nederland. De specialisten van Comelit kunnen u zeer goed helpen bij problemen of vragen. De producten van Comelit zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan, zijn altijd bestendig tegen weer en wind en zijn vandaalbestendig. Dit laatste is niet geheel onbelangrijk als u de Comelit Intercom in Amsterdam wilt plaatsen. U kunt vertrouwen op de producten van Comelit en de kennis van Uwwoningveilig.nl Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor de installatie van een Comelit product? Neem dan contact op met Uwwoningveilig.nl of bel onze klantenservice: 085 – 222 00 00, onze Comelit specialisten staan graag voor u klaar!