Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Slotenmaker Amsterdam-De Slotenmaker.com-020-2149148

Slotenmaker Amsterdam-De Slotenmaker.com-020-2149148

ARGHHHHHHH, Ik kan mijn huis niet in!!! Het overkomt ons allemaal wel eens een keertje of zelfs meerdere malen: we staan voor de huisdeur en kunnen niet naar binnen. We zijn de sleutels kwijt of verloren, het slot werkt niet of de sleutel breekt af. Het kan zelfs voorkomen dat je voor je eigen voordeur staat en je sleutel past niet meer, omdat de politie de sloten heeft vervangen.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 00:00 - 24:00
Dinsdag 00:00 - 24:00
Woensdag 00:00 - 24:00
Donderdag 00:00 - 24:00
Vrijdag 00:00 - 24:00
Zaterdag 00:00 - 24:00
Zondag 00:00 - 24:00

Adres

Straat Heel gemeente Amsterdam
Postcode 1114 AB
Stad Amsterdam
Telefoon 020-2149148
Email [email protected]
Website Slotenmaker Amsterdam
Diensten Slotenmaker Amsterdam Zuid | Buitengesloten | Betrouwbare lokale slotenmaker | Binnen 30 minuten aanwezig | 24 uur per dag bereikbaar | Dag- en nacht service | |

ARGHHHHHHH, Ik kan mijn huis niet in!!!

Het overkomt ons allemaal wel eens een keertje of zelfs meerdere malen: we staan voor de huisdeur en kunnen niet naar binnen. We zijn de sleutels kwijt of verloren, het slot werkt niet of de sleutel breekt af. Het kan zelfs voorkomen dat je voor je eigen voordeur staat en je sleutel past niet meer, omdat de politie de sloten heeft vervangen. Dat laatste is eens iemand overkomen die plotsklaps opgenomen werd in een ziekenhuis, waarna vrienden ongerust werden en de plaatselijke politie erop afstuurden. Deze braken de deur open, zagen dat er niemand thuis was, maar waren wel zo vriendelijk meteen de gemaakte schade te repareren en nieuwe sloten op de deur te laten zetten. Toch wel erg attent van de mannen in blauw! Waar het op neerkomt is dat er diverse redenen zijn waarom je een slot niet meer open krijgt en dan is er eigenlijk maar één goede oplossing, de slotenmaker laten komen. DeSlotenmaker.com is een website van een organisatie, die overal in het land slotenmakers heeft. Door uw plaatselijke aangesloten slotenmaker te bellen, wordt u snel en degelijk geholpen en kunt u binnen de kortste keren op verantwoorde wijze uw woning weer betreden.

 

DeSlotenmaker.com: de website

Diensten en producten worden tegenwoordig steeds meer online aangeboden en dat is niet anders met het weer in orde maken van sloten, die op een of andere manier niet meer te openen zijn. Nu doet een goede slotenmaker wel meer, maar daarover later. Het visitekaartje van elke online aangeboden dienst of product is de website en in dit geval is dat die van https://deslotenmaker.com. Van groot belang is dat bij de eerste oogopslag eigenlijk alle relevante informatie al te vinden is. De thuispagina of homepage van deslotenmaker.com voldoet in deze geheel aan die voorwaarde. Prominent is midden-boven het telefoonnummer zichtbaar dat u kunt bellen voor het geval u in de problemen zit. Dat is handig, want als je voor een gesloten deur staat is het weliswaar leuk dat een site zoveel informatie geeft, ten eerste wil je zo snel mogelijk geholpen worden weer je huis binnen te kunnen. Rondom het telefoonnummer staan andere positieve eigenschappen van het bedrijf aangegeven zoals dag- en nachtservice (24 uursdiensten), betrouwbaarheid, binnen 30 minuten aanwezig, hoe te betalen en een onderverdeling van de informatie over alles wat deze slotenmaker zoals bezighoudt. Het telefoonnummer 088-1881222 is overigens niet gebonden aan een gemeente, maar het algemene bedrijfsnummer. Onder de titel ‘werkgebied’ kunt u op zoek gaan naar uw eigenregio of stad en het telefoonnummer vinden (in dit geval 020-2149148) van de dichtstbijzijnde slotenmaker, die aangesloten is bij dit grote landelijke netwerk. Voorbeelden hiervan zijn slotenmaker Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of kleinere gemeenten als Heiloo, Baarn of Nuenen. Naast de thuispagina (home) en het eerder aangegeven werkgebied, zijn de andere subcategorieën: diensten, voorlichting malafide slotenmakers, FAQ, blog en contact. Al deze pagina’s, inclusief de ingebouwde links die overal terug te vinden zijn in de teksten, geeft de website een overvloed aan informatie over haar werkzaamheden en werkwijzen.

Wat heeft Deslotenmaker.com precies te bieden?

De diensten die alle aangesloten bedrijven van dit samenwerkingsverband aan bieden, zijn te verdelen in drie categorieën:

1. Alle werkzaamheden die te maken hebben met openen, plaatsen en vervangen van sloten, die om een of andere reden problemen vertonen.
2. Advies geven op het gebied van woningbeveiliging en Inbraakpreventie en alle mogelijke werkzaamheden om deze adviezen in de praktijk tot uitvoering te brengen. Deze twee categorieën zijn geheel en al op de praktijk gericht, waarbij het openen van deuren, vooral huisdeuren, het merendeel van het werk omvat. Het is vooral een nooddienst om u snel uit de sleutelproblemen te helpen. Als aanvulling daarop is er nog een derde dienst die de slotenmaker levert:
3. Uitgebreide informatie leveren over hoe malafide slotenmakers te herkennen zijn en hoe daarmee om te gaan.

En daar sta je dan!

Even ter verduidelijking: de term slotenmaker is niet helemaal correct. Het komt namelijk niet zo vaak voor dat het slot zelf kapot is, meestal vormt de sleutel de kern van het probleem, maar dat terzijde. Hoewel DeSlotenmaker.com in principe specialist is in elk soort slot, zoals fiets, brommer, kistjes, kluizen en ga zo maar door, komen de problemen met de huisdeur verreweg het meeste voor, omdat deze meestal ook het meest urgent zijn. En daar sta je dan voor een gesloten deur die om een of andere reden niet meer te openen is. De meest voorkomende zijn:

• Je bent je sleutels vergeten en ze liggen nog binnen. In dit geval kun je natuurlijk de slotenmaker bellen, maar misschien heeft er iemand, familie, buurman of vrienden in de buurt, een reservesleutel en kan het probleem zo opgelost worden.
• Je bent je sleutels verloren. Dit is een groter probleem, hoewel bijna iedereen wel ergens een stel reservesleutels heeft liggen. Er is echter een kans dat verloren in de verkeerde handen terechtkomen en misschien terug te leiden zijn tot jouw woning. In dat geval helpt de slotenmaker je niet alleen naar binnen, maar kan mogelijk ook nieuwe sloten monteren.

Het kan dus nooit kwaad elders reservesleutels te deponeren!

• De sleutel breekt af in het slot. Dit is echt een karweitje voor de specialist, dus een belletje naar DeSlotenmaker.com kan dan geen kwaad. Je kunt natuurlijk zelf gaan peuteren, maar dan is er kans dat je slot beschadigd raakt en ben je nog verder van huis.

Veiligheid voor alles

DeSlotenmaker.com gebruikt een groot deel van haar site uit te leggen dat je op moet passen voor malafide bedrijven. In principe zijn alle aangesloten bedrijven binnen het netwerk van DeSlotenmaker.com betrouwbaar, maar dat neemt niet weg dat je toch de nodige voorzorgsmaatregelen dient te nemen. Hoe doe je dat?

• Vraag om een legitimatiebewijs!
• Controleer het algemene voorkomen en professionaliteit, zoals bijvoorbeeld de bedrijfsauto, kleding, gereedschap.
• Vraag om een offerte met factuurnummer, BTW en telefoonnummer van het bedrijf.
• Controleer je eigen inboedelverzekering.
• De aanwezigheid van het Keurmerk Veilig Wonen van de politie

Nogmaals de website van DeSlotenmaker.com

De website biedt naast directe contactmogelijkheden een overvloed aan informatie. Meestal ben je op het moment van een gesloten deur daarin niet direct geïnteresseerd, maar het kan geen kwaad de teksten toch eens door te nemen, vooral die op het gebied van inbraakpreventie.