Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Scholtens Werkplek: de fysieke bureaustoelen winkel in Amsterdam

Scholtens Werkplek: de fysieke bureaustoelen winkel in Amsterdam

Sharing is caring

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel voor je eigen thuiswerkplek of op kantoor? Dan is het uiteraard wel handig als je van tevoren kunt proefzitten. Je kunt een bureaustoel namelijk eenvoudig online bestellen, maar dat is niet aan te raden, aangezien het van belang is om te kijken of deze goed in te stellen is op jouw lichaam, zodat je geen lichamelijke klachten ontwikkelt na een lange werkdag achter je computer. Hieronder meer informatie over Scholtens werkplek: de fysieke bureaustoelen winkel van Amsterdam.

Belangrijke aspecten bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel

Bij het uitkiezen van een nieuwe bureaustoel is het dus van groot belang om te proefzitten. Als je veel tijd doorbrengt op een bureaustoel, kies dan voor een ergonomische variant. Dit houdt in dat deze bureaustoel verstelbaar is op diverse onderdelen, zoals de arm- en rugleuningen. Zo weet je zeker dat je de stoel zo in kunt stellen dat je lichaam optimaal wordt ondersteund tijdens het werken. Ook is het van belang om te kijken naar een stoel die in hoogte verstelbaar is en een eventuele lendensteun bevat voor extra steun aan je lage rug. Dit is zeker een aanrader als je vaak last hebt van je rug of juist rugklachten wilt voorkomen. 

Waarom bureaustoelen aanschaffen in een fysieke winkel

In Amsterdam heb je dus een fysieke bureaustoelen winkel waarin je diverse soorten stoelen uitgebreid kunt testen en kunt proefzitten. Je kunt de stoel dan ook direct verstellen en een medewerker je laten uitleggen wat de perfecte instellingen zijn voor jouw lichaam. Als je wat langer of zwaarder bent, is het handig om in hoogte te kunnen verstellen, maar ook om een stevig frame te hebben. Dat zijn allemaal zaken waar medewerkers je perfect in kunnen adviseren bij de fysieke bureaustoelen winkel van Scholtens Werkplek in Amsterdam. Mocht je uiteindelijk de perfecte stoel hebben gekozen, dan kun je deze direct meenemen indien dit model op voorraad is en anders kunnen ze ervoor zorgen dat de bureaustoel netjes wordt thuisbezorgd, zodat je er al binnen een paar dagen plezier aan kunt beleven.