Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Burendag in Amsterdam

Burendag in Amsterdam

Sharing is caring

Wanneer je van plan bent om een burendag te gaan organiseren in Amsterdam, is dat natuurlijk een ontzettend leuk idee, maar er komt heel veel bij kijken. Om het je een stuk makkelijker te maken, kunnen wij van Catering in Amsterdam, het catering gedeelte je uit handen nemen. Dan hoef je je in ieder geval niet meer druk te maken of iedereen genoeg lekker eten en drinken krijgt. Wij zorgen ervoor dat iedereen voorzien wordt van heerlijk eten, dat met liefde en zorg door ons is bereid.

 

Wat zijn de mogelijkheden qua catering?

Er zijn heel veel mogelijkheden op cateringgebied voor jou burendag Amsterdam. Wat te denken van een lopend buffet? We kleden een aantal tafels heel mooi aan, en zetten deze vol met schalen met de lekkerste gerechten, koud en warm. De inhoud van die schalen kun je helemaal zelf bepalen.

Ook is het mogelijk dat ons personeel rondgaat met schalen met broodjes, of met tapas.

Voor drank zal er vanzelfsprekend ook gezorgd worden, dit kan gewoon fris zijn, of alcoholische dranken, zoals bier, wijn, of cocktails, nogmaals de keuze is geheel aan jou!

 

Ik wil graag een offerte aanvragen, is dat mogelijk?

Jazeker, bij Catering in Amsterdam, zijn we groot voorstander van het zo transparant mogelijk te werk te gaan, en middels een offerte weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Wanneer je een offerte wilt aanvragen, kan dit via deze website. Klik op de “offerte aanvragen” button en vul het formulier in wat dan tevoorschijn komt. Probeer zo uitvoerig mogelijk te zijn op dit formulier, hoe uitvoeriger, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, of vegetarisch.

Wanneer je de offerte hebt ontvangen, en je bent het er mee eens, kun je overgaan tot het doen van een bestelling, ook dit gaat via deze website, voordat je de bestelling kunt afronden, dien je even een account aan te maken, dit is in 3 minuutjes gepiept. Wanneer je account is aangemaakt, en je bent ingelogd, kun je als laatste stap de betaling doen, en klaar ben je! Wij doen de rest voor je! Het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het welbekende Ideal systeem.

 

Wat zit er nog meer in jullie assortiment?

Ons assortiment is uitgebreid, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, voor een compleet overzicht van het assortiment verwijs ik je naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen in Amsterdam
Buffet bestellen in Amsterdam
High Tea bestellen in Amsterdam
Tapas bestellen in Amsterdam
Lunch bestellen in Amsterdam
Gourmetten bestellen in Amsterdam
Borrel bestellen in Amsterdam
Italiaans bestellen in Amsterdam
Grieks bestellen in Amsterdam

 

Je ziet het, we hebben echt van alles in huis, om jou Burendag in Amsterdam tot een onvergetelijk succes te maken.

 

Tot slot wil je ik heel veel plezier toewensen op de Burendag, maak er een fijn feest van, en geniet van het heerlijke eten en drinken!