Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Goedkoop eten bestellen in Amsterdam doe je zo!

Goedkoop eten bestellen in Amsterdam doe je zo!

Sharing is caring

Eten bestellen: wie houdt er nou niet van? Heerlijk na een lange werkdag, om het weekend in te luiden of simpelweg omdat je gewoon geen zin hebt om te koken of geen ingrediënten in huis hebt. Bovendien is het aanbod van bezorgrestaurants tegenwoordig zó groot in onze stad dat het juiste restaurant makkelijk te vinden is. Helaas heeft online eten bestellen nog steeds het imago dat het ontzettend duur is. Oké, eten bestellen is wellicht wat duurder dan zelf koken. Toch hoeft het geen klauwen vol geld te kosten. Pizza near me opzoeken hoeft echt niet veel te kosten. Als je maar weet waar je op moet letten. Daarom hebben wij een aantal nuttige bespaartips op een rijtje gezet.  

Eten delen

  Dit klinkt misschien alsof je allemaal met een rommelende maag aan tafel moet zitten omdat er niet genoeg is, maar niets is minder waar. Met eten delen bedoelen we namelijk niet dat je allemaal aan één gerecht zit, maar dat je kiest voor een gerecht voor meerdere personen. Zo bieden veel restaurants zogenaamde familiegerechten aan of XXL porties waarvan je gemakkelijk met meerdere personen kunt eten. Vraag dan ook niet: ‘wat eten we vanavond,” maar bepaal van tevoren wat er gegeten gaat worden en bestel grotere porties. Dit is stukken goedkoper dan iedereen zelf een gerecht te laten kiezen.  

Vermijd extra’s

  De meeste restaurants proberen je te verleiden tot het bestellen van extra’s. Denk hierbij aan sausjes, bakken ijs, frisdrank, enzovoorts. Dit zijn echter dingen die je vaak zelf ook in de koelkast of vriezer hebt liggen. En bij een restaurant betaal je hier uiteraard de hoofdprijs voor. Probeer deze extra’s dan ook zoveel mogelijk te vermijden. Kijk eerst wat je zelf in huis hebt. Een extra tripje naar de koelkast of vriezer is het voor die paar euro zeker waard.  

Maak gebruik van kortingscodes

  Online eten bestellen? Bekijk dan eerst goed of er online ergens kortingscodes te vinden zijn. Vooral bij grote concerns zijn er veel kortingscodes en leuke acties te vinden. Sommige kortingscodes die je online vindt zullen niet meer werken, anderen juist wel. Probeer er daarom ook gerust meerdere uit. Zo bespaar je al gauw enkele euro’s.  

Bestel op doordeweekse dagen

  Restaurants zien natuurlijk ook dat het aantal mensen dat een bestelling plaatst in de weekenden en op vrijdagen veel hoger ligt dan doordeweeks. Sommige restaurants merken zelfs zo’n enorme terugslag dat ze er alles aan doen om mensen te enthousiasmeren om juist doordeweeks te bestellen. Eten bestellen amsterdam snel? Probeer het dan een keertje online. De bezorging is dan niet alleen stukken sneller omdat het rustiger is, maar het is vaak ook nog goedkoper. Deze restaurants smijten namelijk vaak met leuke acties op maandagen en andere doordeweekse dagen. Zo bespaar je al gauw enkele euro’s en dat loopt na enkele keren bestellen toch flink op. Een baaldag op maandag? Dan weet je dus voortaan wat je te doen staat. Lekker genieten van comfortfood in eigen huis. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!