Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Italiaans restaurant Amsterdam

Italiaans restaurant Amsterdam

Sharing is caring

Italiaans restaurant Amsterdam

Voor diegenen die houden van de Italiaanse keuken, dan is Amsterdam een echte top bestemming. Voor een Italiaans restaurant Amsterdam heb je de keus uit een groot aanbod. Wanneer je op zoek bent naar een mooi restaurant in de omgeving van amsterdam amstel, dan is Impero Romano een goede keus. Dit restaurant staat al jarenlang bekend vanwege zijn goede kwaliteit, zijn goede aanbod, en ook redelijke prijzen. Voor een Groepsdiner Amsterdam is dit een ideaal restaurant. Zo kun je kiezen uit een surprise menu. Kies bijvoorbeeld voor een 3 gangen menu van deze Italiaanse keuken, of ga je toch liever voor een 4 of zelfs 5 gangen diner? Verder heeft dit restaurant ook een heerlijk lunch menu voor 21 euro per persoon waar je een 2 gangen diner krijgt. Je krijg een antipasti of saldo of pesto in combinatie met een dessert en een koffie en tea. Dit is ideaal voor een Groepsdiner Amsterdam, zo is er ook een kindermenu voor 10 euro waarbij er gekozen kan worden uit een spaghetti bolognese of spaghetti pomodoro met een lekker ijsje erbij.

Meer goede restaurants

Dat Amsterdam vol zit met goede Italiaanse restaurants dat blijkt dan ook uit het grote aanbod en de goede beoordelingen die de meeste restaurants krijgen. Ben je op zoek naar een Italiaans restaurant Amsterdam dat lekker centraal is gelegen? Kies dan bijvoorbeeld voor Piccolo Mondo of Ristorante Italia Oggi. Beide restaurants liggen in het centrum van Amsterdam en zijn hierdoor ideaal te combineren met een dagje uit in Amsterdam. Maar ook wanneer je met andere wat wilt afspreken is deze centraal gelegen plek altijd een goede keus! Een ander voordeel van deze Italiaanse restaurants is dat ze nu vanwege corona ook de mogelijkheid bieden om af te halen. Wanneer jij op zoek bent naar een lekker groepsdiner is er dus de mogelijkheid dit af te halen, en vervolgens gezellig gezamenlijk bij jou thuis op te eten.

Keus uit een groot menu

Bij elk Italiaans restaurant Amsterdam heb je de keus uit een groot menu. Zo bieden veel van deze restaurants zowel een lunch als avond eten kaart aan. Bij dit Italiaans restaurant Amsterdam kun je kiezen voor bijvoorbeeld een heerlijke buratta als voorgerecht, of een lekkere caprese of bresaola! Bij een Italiaans restaurant Amsterdam horen natuurlijk ook lekkere salades. Nadat je een voorgerecht en/of salade hebt gekozen kun je een lekkere pizza of pasta nemen, of ga je toch liever voor een visje?