Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / FietsenPlaats.nl - Ervaringen, reviews en klachten

FietsenPlaats.nl - Ervaringen, reviews en klachten

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 13:00 – 17:00

Adres

Straat Klokbaai 11
Postcode 1506 VE
Stad Zaandam
Telefoon 075-2013047
Email [email protected]
Website FietsenPlaats.nl - Ervaringen, reviews en klachten
Diensten Omafietsen | Transportfietsen | Damesfietsen | Herenfietsen | Meisjesfietsen | Jongensfietsen | Vouwfietsen | Accessoires |

Waarom een accessoire?

Met dit fris weer boven de twintig graden, gaan we snel weer ons fiets bovenhalen om wandelingen te maken of gewoon kortweg om ons te verplaatsen. Vraag je jezelf soms wel af welke fietsaccessoires er allemaal bestaan die bij jouw fiets passen? De fietsenplaats ervaringen liegen er niet om! Waarom heb ik nu een accessoire nodig? Sommige accessoires zijn eigenlijk noodzakelijk op een fiets. Gelukkig heeft fietsenplaats ervaring met allerlei accessoires. Zij hebben talloze accessoires om jouw fiets naar jouw smaak te ontwerpen.

Welke accessoires zijn noodzakelijk?

Zoals je al waarschijnlijk weet, heb je een fietsbel nodig op je fiets, maar wist je dat er andere accessoires zijn die verplicht zijn op je fiets? Zo heb je dus een wit licht vooraan en een rood licht achteraan. Gele en oranje reflectoren zijn ook noodzakelijk op de pedalen. Op elk wiel moet je dan ook nog twee gele of oranje reflectoren hebben. Deze uitrusting is allemaal onderdeel van de volledige fietsenplaats ervaring.

Voor welke type lampen moet ik kiezen?

Er bestaan meerdere soorten lampen. Zo heb je dus lampen die op een batterij werken, onthoud wel dat je deze meestal kunt opladen, maar deze zijn wel wat uit onze tijd. Wat we vaker zien zijn lampen die zonder batterijen werken. Deze hebben een systeem die bijvoorbeeld op zonne-energie werkt. Ten slotte bestaan er ook lampen met dynamo’s. Een fietsenplaats ervaring is natuurlijk niet compleet zonder veilig op weg te gaan.

Welke accessoires zijn optioneel?

Accessoires zijn ook onderdeel van de fietsenplaats ervaring, en daarom geven wij jou wat meer informatie hierover. Eén van de belangrijkste accessoires voor mensen die lange afstanden afleggen is een bidonhouder. Stel dat je voor enkele kilometers moet trappen, aarzel dan niet en kies je favoriete bidonhouder om je drinkbus te kunnen meepakken en op het gemak te fietsen. Zo maak je de fietsenplaats ervaring compleet. Een ander interessant accessoire is duidelijk een fietstas. Je hebt verschillende groottes, kleuren, en modellen. Zo een tas kan handig zijn voor verplaatsingen naar school, of naar het werk. Maar je kan deze ook gebruiken als je enkele boodschappen wil gaan doen. Gewoon de producten in de tas steken, en rustig naar huis fietsen! Gelukkig heeft fietsenplaats ervaring met kratten en manden voor op de fiets. Tot nu toe zijn er geen klachten over de manden & kratten tussen de fietsenplaats ervaringen. Heb je last van zadelpijn? Dan kun je gerust je fiets wat pimpen met een fietskussen. Je kiest zelf het model uit onze variëteit aan kleuren, om rustig te fietsen zonder enige last. Is jouw fietsbel wat saai? Geen probleem, er bestaan ook verschillende types fietsbellen. Ook voor kinderen zijn er allerlei soorten beschikbaar, van de traditionele vorm tot een ware toeter. Heb je schrik dat het weer je zadel schade kan aandoen? Dan is een simpel zadelhoesje voldoende om deze te beschermen.

Extra veiligheid?

Wil je voor wat extra veiligheid zorgen? De fietsenplaats ervaringen laten zien dat veiligheid voorop staat. Er bestaan vele manieren om veiliger te fietsen, zo raden we het bijvoorbeeld aan altijd een fluohesje bij je te hebben. Voor de duidelijkheid, een fluohesje is zeker niet verplicht, maar je weet nooit hoe donker of mistig het kan worden terwijl je nog op je fiets zit, en soms is er geen goede straatverlichting. Extra reflectoren of lampen aan je wielen kunnen ook altijd helpen. Er bestaan reflectorbanden die je gemakkelijk aan je wielen kan plakken, om beter op te vallen bij slechte weeromstandigheden. Een laatste veiligheidsaccessoire zou een fietshelm zijn. Wil je ergens mountainbiken, neem dan zeker de goede apparatuur mee, een fietshelm kan zeker geen kwaad, het is gewoon veiliger zijn. Wil je ervoor zorgen dat je kinderen kunnen fietsen zonder zich pijn te doen? Koop dan gerust een fietshelm voor hen. Voor kinderen en voor volwassenen bestaan er verschillende designs. En wanneer mensen jou vragen over die coole fiets van jouw kind? Dan vertel je hen over jouw fietsenplaats ervaring! Voor kinderen zijn er ook kniebeschermers beschikbaar, moesten ze nog maar net beginnen fietsen, is dit zeker een aanrader. In het begin kan het zijn dat een kind vaak van de fiets valt, en als die dan pijn zou hebben kan deze ook schrik ontwikkelen, dus het is beter om zo veilig mogelijk te zijn. Zoals we al eerder zeiden, veiligheid betekent alles voor de fietsenplaats ervaring.

Phone accessoires?

We leven in een modern tijdperk, waar ons gsm belangrijk is en we deze altijd op zak hebben. Wil je de fietsenplaats ervaring zo fijn mogelijk maken? Koop dan een gsm-houder. Op die manier kan je je gsm aan een armband vasthangen, en deze dan veilig rond je arm plaatsen. Maar je kan ook je gsm aan je stuur plaatsen met een cockpit adapter. Het is een simpel mechanisme, je sluit de adapter aan je stuur en maakt deze dan stegen zodat hij praktisch niet kan bewegen als je erop duwt, dan steek je jouw gsm in de cockpit en maak je deze dan op slot. Op die manier kan je gebruik maken van functies als Google Maps, of een ander type GPS, om gemakkelijk en snel naar je volgend locatie te gaan, zonder onderweg te moeten stoppen om informatie op te zoeken. Zo kun je optimaal genieten van de fietsenplaats ervaring.

Een fietsslot? Welke moet ik kiezen?

Er bestaan veel soorten fietssloten, en ook dit is zeker onderdeel van de fietsenplaats ervaring. We raden het bijvoorbeeld zwaar af een hangslot te gebruiken, want ook al werken de pedalen niet, kan de fiets nog met gemak verplaatst worden. Een beter model is een kettingslot, hiermee is je fiets veilig en niet verplaatsbaar. Pas wel goed op waar je die koopt, er zijn vele sites die sloten van een slechte kwaliteit verkopen voor een veel te hoge prijs. Bij FietsenPlaats ben je wel zeker van de prijs/kwaliteitsverhouding. Benieuwd naar FietsenPlaats.nl ervaringen met sloten? Neem dan een kijkje op trustpilot. Voor een volledige fietsenplaats ervaring koop je bij ons gelijk een slot wanneer je de fiets koopt. Zo weet je zeker dat alles veilig is. Hopelijk hielp dit artikel je een beetje met het kiezen van je accessoires. Vergeet zeker geen review achter te laten van jouw fietsenplaats ervaring op FietsenPlaats.nl, op die manier help je toekomstige klanten bij het kiezen van hun benodigdheden!