Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Bank reinigen Amsterdam

Bank reinigen Amsterdam

Bank reinigen Amsterdam Bank laten reinigen Amsterdam Bankstel reinigen Amsterdam Bank schoonmaken Amsterdam

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 08:30–17:00
Dinsdag 08:30–17:00
Woensdag 08:30–17:00
Donderdag 08:30–17:00
Vrijdag 08:30–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Straat Trasmolenlaan 12
Postcode 3447 GZ
Stad Woerden (ons werk gebeid is heel Nederland. Dus ook Amsterdam)
Website Bank reinigen Amsterdam
Diensten Bank reinigen | Bank laten reinigen | Bankstel reinigen | Bank schoonmaken | Meubelreiniger | Meubels reinigen | Openingstijden voor online service: 24 uur geopend |

  Bank reinigen vrijblijvende offerte aanvragen

 

Het komt regelmatig voor dat te snel besloten wordt om een bankstel te vervangen? Laat ik uitleggen waarom. Voorbeeld: je woont in een leuk ingerichte woning in Amsterdam, hebt een prima bankstel dat al wat langer in je bezit is en dat eigenlijk nog steeds lekker zit, maar dit bankstel ziet er niet helemaal fris meer uit. “Dat moet vervangen worden” denk je dan. Maar niets is minder waar. Past dit bankstel nog steeds goed in je interieur en kan je er nog steeds heerlijk op zitten (of liggen), dan kan je het laten reinigen en het is weer zo goed als nieuw.

Wat moet je doen om je bankstel te laten reinigen?

Het antwoord hierop is: helemaal niets. Een goed reinigingsbedrijf in Amsterdam doet alles voor je. Een misverstand is dat je bank niet thuis gereinigd kan worden of dat het uit je huiskamer moet om schade aan de vloer te vermijden. Dat is allemaal niet nodig. Een goed reinigingsbedrijf kan jouw bank op locatie komen reinigen, gewoon in je huiskamer dus. En het maakt overigens niet uit of het een stoffen of leren bank is.
 

Hoe gaat dat schoonmaken van de bank in zijn werk?

Het reinigingsbedrijf zal je bank eerst komen bekijken om antwoord te krijgen op een aantal vragen, zoals:

• Wat is de staat van de bank?
• Hoe vuil is deze en is deze beschadigd?
• Wat voor soort vlekken zitten erin (wateroplosbaar; vetoplosbaar, etc.)?
• Moeten er ook geuren verwijderd worden?

Daarna zullen de mogelijkheden met je worden besproken en dan kan er aan de slag worden gegaan. Zijn er overigens vlekken aanwezig waarvan het bedrijf denkt ze niet te kunnen verwijderen, dan wordt dit aan je meegedeeld. Op dat moment kun je alsnog beslissen om al dan niet de reiniging te laten plaatsvinden.

Als dan eenmaal met het schoonmaken van de bank wordt begonnen, zal men alles eromheen goed afdekken ter voorkoming van schade. Als eerste stap zal men een klein gedeelte van de bank of het bankstel reinigen om te testen. Dit is vooral om te kijken welke reinigingsproducten op het materiaal gebruikt kunnen worden. Pakt dit goed uit, dan kan pas met de echte reiniging worden begonnen. Na deze reiniging zijn er mogelijk nog vlekken overgebleven die er niet helemaal zijn uitgegaan. Deze vlekken zullen dan alsnog worden verwijderd. De reiniging heeft het vuil losgeweekt, dit vuil wordt dan met een spoeling verwijderd. Hierna zal het reinigingsbedrijf de bank goed inspecteren om zeker te weten dat alle vlekken eruit zijn. Er is overigens geen garantie dat altijd alle vlekken verwijderd kunnen worden.

Ook het verwijderen van geuren is mogelijk, maar helaas niet voor alle geuren.
 

Reinigen in plaats van nieuw aanschaffen

Zo zie je maar… Gooi niet te snel de oude bank eruit. Na een intensieve reiniging is deze weer zo goed als nieuw. Je kunt dan weer als vanouds genieten van je heerlijke bank en bespaart geld voor het kopen van een nieuwe. Wil je weten of je jouw bank of bankstel ook kan laten reinigen? Zoek dan op internet naar een goede meubelreiniger in Amsterdam en maak een afspraak om je bank te laten inspecteren, zodat men kan adviseren wat de mogelijkheden zijn.

 

  Bank reinigen vrijblijvende offerte aanvragen